Credem că orice poveste intimă poate avea un final fericit. Indiferent cum vrei să fii, chiar și atunci când alegerile tale sunt controversate pentru ceilalți, Eva Intima e alături de tine, te ascultă cu sinceritate și nu te judecă. Pentru că niciun subiect nu e tabu, dacă e real.

Anca Maftei, psihoterapeut și psiholog: ”Este important să ne iubim pe noi și să ne iubim corpul exact așa cum este”

Depăsește alături de noi barierele conversaționale și află mai multe despre transformările ce se ivesc la nivel intim odată cu diferitele etape ale vieții și cum gestionăm impactul acestora, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

Povesti intime cu Eva Intima: Cum și-a regăsit o femeie fericirea după divorț, la 65 de ani

Niciun subiect nu este tabu, dacă el este real. Sub manifesto-ul “E OK, draga mea”, Eva Intima își propune să fie acea prietenă care ascultă fără să judece și care îți rămâne alături oricum ai alege să fii, chiar și atunci când deciziile pe care le iei în viață sunt controversate sau considerate tabu de societate.

Cu două zile înainte de nuntă, m-am îndrăgostit de un alt bărbat

Continuăm seria poveștilor intime sub manifesto-ul „E ok, draga mea”. Orice poveste intimă poate avea un final fericit!

Bogdan Ciornei, medic primar obstetrică-ginecologie : ”Nu tratăm boli, tratăm oameni!”

Importanța mersului periodic la doctor pentru sănătatea intimă și despre miturile care înconjoară îngrijirea intima împreună cu Dr. Bogdan Ciornei..

Oricine alegi să fii, #eokdragamea

Cui îi pasă dacă alegerile pe care le faci sunt un tabu pentru societate? Ce contează dacă deciziile pe care le iei nu mulțumesc pe toată lumea? Și ce dacă cine vrei tu să fii contrazice standardele lumii? E ok dacă alegi să renunți la job și să fii mamă full-time. E ok dacă alegi mai copilărești.

Medic primar obstetrică-ginecologie, specialist în fertilitate Ruxandra Dumitrescu: ”Instalarea menopauzei nu înseamnă că s-a terminat viața”

Despre instalarea procesului natural de menopauză, despre manifestările acestuia și despre impactul psihologic pe care îl are asupra femeilor.

Despre relațiile deschise, mai ales când e alegerea unei femei, nu prea se vorbește. Poate că sună neașteptat.

Vă invităm să aflați povestea unei femei pentru care relațiile deschise, cu trei bărbați diferiți care știu de acest aranjament, e cea mai bună soluție pentru etapa la care se află acum în viața ei. Toate poveștile intime pot avea un final fericit.