PREOCUPĂRILE NOASTRE

Fiecare problemă din zona sensibilă este unică și trebuie abordată într-o manieră specifică și complexă.

Următoarele combinații de produse abordează cele mai frecvente nevoi ale zonei sensibile feminine.

PREVENIREA VAGINITEI LA ORICE VÂRSTĂ

Pentru îmbunătățirea imediată a florei normale și a pH-ului vaginal cu caracter acid și formarea unui mediu nefavorabil pentru dezvoltarea microorganismelor patogene sau ocazional patogene.

CUM SE UTILIZEAZĂ PRODUSELE

Includețiîn practica uzuală utilizarea dușului vaginal cu Eva Intima Normal Douche între 1 utilizare până la 2 pe săptămână. Utilizați cu cel puțin 30′ înainte de a aplica orice alt preparat intravaginal.

Finalizați prin aplicarea a Eva Intima Lactic (Ovule sau Gel) de 2 ori pe săptămână, de preferință înainte de culcare, ideal după dușul intravaginal cu Eva Intima Normal Douche

TRATAMENTUL VAGINITEI BACTERIENE SAU VAGINITEI ATIPICE

Pentru ameliorarea imediată a iritației, mâncărimii și a arsurilor, ameliorarea secrețiilor neplăcute, pregătirea mucoasei vaginale pentru următorul tratament intravaginal și restabilirea echilibrului normal pentru a reduce probabilitatea de recurență.

CUM SE UTILIZEAZĂ PRODUSELE

Începeți cu 1 spălătură cu Eva Intima Chamomile Douche pe zi, în primele 2 – 3 zile de tratament. Utilizați cu cel puțin 30′ înainte de a aplica orice alt preparat intravaginal.

Completați cu 1 aplicare de Eva Intima Biolact (Ovule sau Douche) timp de 8 zile*, de preferință înainte de culcare. * Aplicarea intravaginală a Eva Intima Biolact începe imediat dacă nu se administrează niciun medicament intermediar sau

  • după terminarea medicației atunci când aceasta este locală.
  • împreună cu medicația atunci când aceasta este orală și continuă timp de 8 zile după terminarea ei.

TRATAMENTUL VAGINITEI FUNGICE

Pentru a elimina leucoreea, pentru a pregăti mucoasa vaginală pentru următorul tratament intravaginal, pentru a inhiba acțiunea ciupercilor și pentru a remodela echilibrul normal pentru a reduce șansele de reapariție.

CUM SE UTILIZEAZĂ PRODUSELE

Începeți cu 1 spălătură cu Eva Intima Baking Soda Douche pe zi, în primele 2 – 3 zile de tratament. Utilizați cu cel puțin 30′ înainte de a aplica orice alt preparat intravaginal.

Continuați cu aplicarea de Eva Intima Mycosis ovule 1 supozitor dimineața și 1 seara, timp de 14 zile.

Completați cu 1 aplicare de Eva Intima Biolact (Ovule sau Douche) timp de 8 zile*, de preferință înainte de culcare. * Începe aplicarea intravaginală de Eva Intima Biolact

  • după terminarea tratamentului, atunci când acesta este local.
  • odată cu tratamentul atunci când acesta este oral și continuă timp de 8 zile după terminarea acestuia.

TRATAMENTUL INFECȚIEI MICOTICE A ZONEI GENITALE EXTERNE SAU A ALTOR ZONE ALE PIELII

Pentru curățarea temeinică a zonei, menținerea echilibrului acidității și inhibarea dezvoltării fungilor.

MODUL DE UTILIZARE A PRODUSELOR

Începeți prin a curăța zona afectată cu Eva Intima Mycosis Cleansing Fluid sau cu Eva Intima Mycosis Cleansing Foam.

Finalizați prin pulverizarea zonei afectate cu Eva Intima Intimate Spray de 2 ori pe zi, timp de 7 zile consecutive.

PREVENIREA VAGINITEI DUPĂ MENSTRUAȚIE

Pentru ameliorarea imediată a urmelor de sângerare, crearea unui mediu favorabil pentru supraviețuirea și întărirea bacteriilor lactice și restabilirea acidității naturale.

CUM SE UTILIZEAZĂ PRODUSELE

Începeți  cu 1 spălătură cu Eva Intima Post Menstrual Douche pe zi, timp de 1 – 2 zile după terminarea menstruației. Utilizați cu cel puțin 30′ înainte de a aplica orice alt preparat intravaginal.

Continuați cu 1 aplicare cu Eva Intima Lactic (Gel sau Ovule) timp de 3 zile la sfârșitul menstruației, de preferință înainte de culcare.

PREVENIREA APARIȚIEI EFECTELOR SECUNDARE ALE ADMINISTRĂRII DE ANTIBIOTICE, ANTIMICOTICE, CONTRACEPTIVE

Menținerea și îmbunătățirea florei intestinale și vaginale normale, prevenirea apariției vaginitei și a deranjamentului tractului intestinal. /p>

CUM SE UTILIZEAZĂ PRODUSELE

1 capsulă Eva Intima Biolact Capsule dimineața și seara, în paralel cu medicația și timp de 2 săptămâni după terminarea acesteia. Se utilizează la 2 ore după administrarea antibioticului.

PREVENIREA VAGINITEI LA GRUPURILE VULNERABILE (MENOPAUZĂ, DIABET ZAHARAT, IMUNOSUPRESIE)

Pentru refacerea florei vaginale, pentru reglarea imediată a pH-ului vaginal, pentru întărirea mecanismelor naturale ale vaginului, pentru reducerea posibilității de recidivă

CUM SE UTILIZEAZĂ PRODUSELE

Începeți cu 1 capsulă Eva Intima Biolact în fiecare zi.

Continuați  cu 1 aplicație de Eva Intima Lactic (Gel sau Ovule) de 1 – 2 ori pe săptămână. Pentru femeile cu potențial fertil, trebuie efectuată 1 aplicare suplimentară timp de 3 zile după terminarea menstruației.

TRATAMENTUL ÎMPOTRIVA USCĂRII VULVOVAGINALE

Pentru hidratarea imediată a vaginului și vulvei și ameliorarea eficientă a mâncărimilor, arsurilor, iritațiilor.

CUM SE UTILZEAZĂ PRODUSELE

Adoptați practica unei igienizări zilnice delicate a organelor genitale externe cu Eva Intima Hydrasept.

Continuați să aplicați Eva Intima Hydratant gel ori de câte ori este nevoie (cel puțin o dată înainte de culcare) pe organele genitale externe cu aplicarea cu degetul și/sau intravaginal cu ajutorul aplicatorilor vaginali.

TRATAMENTUL USCĂRII VAGINALE

Pentru hidratarea imediată și de lungă durată a vaginului, ameliorarea eficientă a mâncărimilor, arsurilor, iritațiilor și vindecarea zgârieturilor minore.

CUM SE UTILIZEAZĂ PRODUSELE

Adoptați practica curățării zilnice delicate a organelor genitale externe cu Eva Intima Hydrasept.

Continuați cu aplicarea intravaginală a Eva Intima Moist Long Acting Gel la fiecare 3 zile, de preferință înainte de culcare.

TRATAMENTUL VAGINITEI ATROFICE CU SIMPTOME INTENSE

Pentru regenerarea mucoasei vaginale, creșterea elasticității și a capacității de susținere a țesuturilor și hidratarea sistematică a acestora.

CUM SE UTILIZEAZĂ PRODUSELE

Începeți cu 1 aplicare de Eva Intima Cremă Vaginală pe zi, timp de 7 zile consecutive. Apoi: 2-3 aplicări pe săptămână timp de 11 săptămâni & repetați 2-3 cicluri/an.

Continuați cu aplicarea intravaginală a Eva Intima Moist Long Acting Gel la fiecare 3 zile, de preferință înainte de culcare.

TRATAMENTUL VAGINITEI ATROFICE CU SIMPTOME UȘOARE

Pentru regenerarea mucoasei vaginale, vindecarea zgârieturilor și leziunilor minore și hidratarea sistematică a acestora.

CUM SE UTILIZEAZĂ PRODUSELE

Începeți 1 aplicare cu Eva Intima Restore (Gel sau Ovule) zilnic, timp de 7 zile, de preferință înainte de culcare.

Continuați cu aplicarea intravaginală a Eva Intima Moist Long Acting Gel la fiecare 3 zile, de preferință înainte de culcare.

ÎMBUNĂTĂȚIREA STIMULĂRII & ȘI PLĂCERII SEXUALE

Pentru îmbunătățirea imediată a senzației în zona clitoridiană și pentru îmbunătățirea nutrițională a dorinței sexuale.

CUM SE UTILIZEAZĂ PRODUSELE

Adoptați taceastă practică de a lua 3 comprimate LBD Boost zilnic, la o masă, timp de cel puțin 1 lună.

Finalizați prin aplicarea a 3-4 picături de Eva Intima Pleasure cu vârful degetelor pe clitoris chiar înainte de începerea preludiului sau în timpul acestuia, prin masaj ușor.

RAMELIORAREA DISCONFORTURILE MINORE DE LA NIVELUL ORGANELOR GENITALE EXTERNE

Pentru ameliorarea imediată și zilnică a mâncărimilor, arsurilor și iritațiilor organelor genitale externe datorate oricărei etiologii.

MODUL DE UTILIZARE A PRODUSELOR

Adoptați  practica curățării ușoare zilnice a organelor genitale externe cu Eva Intima Hydrasept.

Continuați să aplicați o cantitate suficientă de Eva Intima Medival Cremă-Gel pe zona vulvei, o dată pe zi în primele 7 zile și apoi de două ori pe săptămână, după o curățare profundă a zonei. Se poate utiliza mai des, în funcție de nevoile dumneavoastră.